• Október 17-én jelenik meg PC-re a F.E.A.R. Online
  • Október 8-tól nyílt béta
  • Deathmatch és team deatmatch multiplayer
  • Soul King játékmód, amiben megszállhatjuk az ellenfelet
  • Négyfős kooperatív sztorimód 

A F.E.A.R. Online-ról nagyjából semmit nem hallottunk a tavalyi bejelentése óta, így derült égből villámcsapásként érkezett a hír, amely szerint október 17-én megjelenik. Legalábbis ez derült ki a Steam-oldaláról, ahol eddig a megjelenést 2014 őszére datálták, ma viszont már a pontos dátum fogadta a látogatókat.

A többjátékos élményre kihegyezett F.E.A.R. Online a F.E.A.R. 2-ben történt események után veszi fel a fonalat, és egyaránt tartalmaz kompetitív és kooperatív játékmódot. A kooperatív sztorimódban négy játékos egy csapatba verődve nyomoz majd az Armacham Technology Corporation berkeiben történt gyanús kísérletek ügyében. Nyomozás címszó alatt persze ez esetben nem tanúk kihallgatását és ujjlenyomatok meg hajszálak keresését kell érteni, hanem komoly mennyiségű ellen lelövését, hiszen ez mégis csak egy FPS.

A kompetitív multiplayer pedig deathmatch, team deathmatch és Soul King játékmódot ígér -- utóbbiban kísértetként megszállhatjuk ellenlábasaink egyikét, hogy vele mészároljuk le a többieket.

A F.E.A.R. Online tehát október 17-én válik teljes értékű játékká, azonban aki nem bírná addig, az az október 8-án induló nyílt bétában már belekóstolhat a mókába, ehhez csupán regisztrálnia kell a program honlapján.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!