• A braziloknál tűnt fel a Gears of War: Ultimate Edition
  • Egyre biztosabb az újrakiadás
  • A Microsoft hallgat

Egyre inkább valószínűnek tűnik az, amit a Microsoft már többször is tagadott: meg fog jelenni egy Gears of War újrakiadás. A Gears of War: Ultimate Edition névre keresztelt csomag ezúttal a brazil korhatár-besorolással foglalkozó hivatal adatbázisában tűnt fel 2015 gyártási dátummal.

gears-of-war-ultimate-edition-besorolas.png

A Gears of War: Ultimate Edition név arra utal, hogy csak az első részt újítják fel Xbox One konzolra, ám a korábbi pletykák egy Marcus Fenix Collectionről beszéltek, és valóban az lenne a csábítóbb, ha a teljes trilógiát megkapnánk a Halo: The Master Chief Collection mintájára. Erről a madarak eddig azt csiripelték, hogy javított grafikát, továbbá magasabb felbontást és stabil 60 fps sebességet kapott.

Az átiratot a Polygon értesülései szerint a Splash Damage készíti, de olyat is hallottunk, hogy a Plastic Wax kapta a feladatot, meg olyat is, hogy a sorozat további részeinek fejlesztését végző Black Tusk Studios jelentkezik a játékkal.

Akárhogy is legyen, szinte biztos, hogy a Microsoft bejelentésre készül, a legvalószínűbb pedig az, hogy az E3-on fogják leleplezni a csomagot. Majd mindenki tegyen úgy, mintha meglepődött volna!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!