• Csalók mérgezik a FIFA Ultimate Team közösségét
  • Az EA ennek véget akar venni
  • Eltávolították a játékból a felhasználók közötti cserélgetés lehetőségét
  • És szigorítják a védelmet

Az EA ma jelentette be, hogy még jobban szigorítják a FIFA Ultimate Team szabályait, keményebben odacsapva azoknak, akik az érmékkel üzérkednek. A cég teljesen eltávolította a játékmódból a játékosok közötti cserélgetés lehetőségét, ami eredetileg azért jött létre, hogy tárgyakat és focistákat tudjanak egymás közt átadni a felhasználók, megkerülve az aukciósházat, ám az EA állítása szerint ezt többen is arra használták, hogy érméket árusítsanak, s ezt a felületet használták arra is, hogy a lopott profilokat megszabadítsák minden értéktől.

A csapat továbbá közölte: 50-nél állapították meg a Transfer Targets felső határát, tehát ennyi játékosra lehet licitálni maximálisan, illetve a FIFA Ultimate Team fiók webes hozzáféréséhez a közeljövőben kötelező Origin fiókkal történő hitelesítés tartozik majd, növelve ezzel a biztonságot.

Mindezzel abban bízik az EA, hogy megszüntethetik a bid bumping jelenségét, aminek során a szerencsétlen játékos jóval többet fizet, mint szeretett volna, illetve általánosságban remélik, hogy kevesebb csalóval lesz dolga a közösségnek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!