A Firewatch fejlesztője, a Campo Santo jelentette be nagy örömmel a hírt, hogy szerződést kötöttek a Good Universe (Last Vegas, Oldboy, Rossz szomszédság 1-2) nevű filmstúdióval, így kerül majd be a mozikba Henry rejtélyekkel és érzelmekkel teli története, amiben néhány bajbajutott embert próbál kimenteni a vadonból, csak aztán néhány dolog máshogy alakul. A Firewatchot amúgy már csak a története miatt is érdemes végigjátszani, ha nem hiszitek el, olvassátok el Obo tesztjét.

Sean Vanaman, a Campo alapítója szerint kifejezetten örömteli a Good Universe-zel dolgozni, ugyanis hozzájuk hasonló lelkes, kreatív csapattal bírnak, így a közös munka gyümölcsöző lehet. Joe Drake, a filmstúdió társalapítója hasonlóan jó véleménnyel van a játékfejlesztőkről. Persze, aligha lennének üzleti partnerek, ha ki nem állhatnák egymást, és ha mégis, azt sem kötnék az orrunkra most.

Sajnos magáról a filmről semmit sem tudhattunk meg, de ez nem fura, hiszen még csak a szerződés van meg, a kreatív meló ezután jön.