Ezen a héten jelent meg a Forza Horizon 2 demója, és a játék hivatalos startja sincs messze. Szeptember 30-án mindenki rátaposhat a gázpedálra, a Microsoft pedig elérkezettnek látta az időt, hogy felfedje, mit kapnak azok, akik VIP tagságot váltanak a játékban.

A Forza Horizon 2 VIP Membership 16 fontba fog kerülni (50% kedvezményt kapnak azok, akik a Forza Motorsport 5-ben is VIP tagok), és egyfajta kapuként szolgál a Horizon Fesztiválhoz. És hogy ez mit jelent? Plusz verdákat (öt autót, melyből négy teljesen új, ezek először jelennek meg a sorozatban), exkluzív online eseményeket, gyorsabb játékbeli fejlődést, gyorsabban elérhető jutalmakat, játékbeli ajándékokat, és magasabb elismertséget már a játék elejétől.

Egy Forza Horizon 2 Car Pass is érkezik, 20 fontos áron. Ezért az összegért októbertől kezdve hat hónapon keresztül havonta öt autót kap a játékos, plusz egyet ajándékba, mely egy 2010-es Noble M600 lesz. Ez összesen 31 vasat jelent, mely kellőképpen megnöveli a Forza Horizon 2-beli géppark számát. A játékhoz érkezett egy új trailer is, lessétek meg!