A Microsoft nyilvánosságra hozta, hogy a Forza Motorsport 5 eddig egymillió példányban kelt el, illetve az Xbox One felhasználói bázisának több mint egyharmada magáénak tudhatja a játékot, amit „az elmúlt évtized legjobban fogyó, konzolhoz köthető versenyjátékának” neveztek.

A játékosok összesen 1,05 milliárd kilométert vezettek, ami elég lenne ahhoz, hogy 49-szer körbeautókázzuk a Földet. Ezt az értéket 94 millió verseny és több mint 8 millió óra játékidővel sikerült elérni. Mellesleg a driveatarok sem pihentek, ezek ugyanis egymilliárd versenyt teljesítettek, valamint érdekes adat még, hogy 66 millió egyedi matrica készült.

A játékosok tehát nagyon szeretik a Forza Motorsport 5-öt, így az egymilliós mérföldkő elérésének örömére a Turn 10 egy ingyenes DLC-vel kedveskedik, amiben a Road America aszfaltcsíkot kapjuk meg, melyet minden lehetséges játékmódban használatba vehetünk. Ehhez kapcsolódón megjelent a Road America Booster Pack, ami a Season Pass részét képezi. A DLC-ben öt autót találunk, melyek a következők: 2006 #2 Audi Sport North America R8, 1995 Chevrolet Corvette ZR-1, 1968 Ferrari 365 GTB/4, 1971 Ford Mustang Mach 1, 2009 Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series.