A Microsoft és a Turn 10 közösen jelentette be a Forza Motorsport 5 extra tartalmakkal megpakolt kiadásait -- az Xbox One-exkluzív versenyjáték két kiszerelésben fog megjelenni: az egyik a 80 dolláros Limited Edition, a másik pedig a 60 dolláros Day One Edition.

A Limited Edition exkluzív fémdobozban érkezik, melyben a játék mellett egy-egy Forza Motorsport 5, Xbox One és Audi matricát találunk, valamint egy sor letöltőkódot, amivel 10 dollár értékű, 1250 játékon belüli fizetőeszköznek megfelelő pontot, három, összesen 13 extra kocsit hozó csomagot (az autók részletes listája az Xbox Wire oldalon), valamint egy VIP-tagságot kapunk. Ez utóbbival kétszeresére növekszik a begyűjtött tapasztalati pontok összege, exkluzív azonosítókártyához és kitűzőhöz jutunk, meghívásos multiplayer eseményekre juthatunk be, illetve ajándékokkal is kedvesledik nekünk a Forza csapat.

Ezzel szemben a Forza Motorsport 5: Day One Edition jóval szerényebb, hiszen csak egy alternatív borítót és három extra kocsit kap az, aki erre nevez be.

Forza Motorsport 5: Limited és Day One Edition

Forza Motorsport 5 -- Megjelenés: 2013 Q4 -- Gépigény: nincs