• Itt a Bombshell új videója
  • A játék egykor egy Duke Nukem akció-RPG volt
  • Jogi okok miatt kellett változtatni
  • A program továbbra is egy akció-RPG, csak éppen egy női főszereplővel
  • Bombshell megjelenés: 2015

Kalandos utat járt be a Bombshell, mire felvette a végeleges formáját. Az Interceptor Entertainment berkeiben készülő játék eredetileg a következő Duke Nukem lett volna, ám a jogok új tulajdonosa, a Gearbox Software perrel fenyegetett, így a csapat meghozta a szükséges változtatásokat, megszülve a Bombshell nevű alkotásukat, amely valamikor idén fog megjelenni.

Maga a játék egyébként ránézésre egy cseppet sem hasonlít a Duke Nukem formulára, de ez nem véletlen, az Interceptor ugyanis új megközelítésből akarta megragadni a macsó akcióhős kalandjait, csak ugye ez a jogi akadályok miatt nem sikerült. A játék esszenciája azonban nem változott, csak a körítés, így a szőke izomkolosszus helyett egy barnahajú, robotkarral felvértezett amazont kapunk, aki izometrikus nézetben írtja az ellent. A Bombshell egy akció-RPG, tele változatos fegyverekkel, szörnyekkel és brutális mozdulatokkal, amik természetesen mind fejleszthetőek lesznek a főküldetések és a mellékes missziók teljesítésének jutalmaként.

Most kaptunk egy új videót, ami a játékmenetbe ad betekintést, illetve egy kis ízelítőt is kapunk a teljesen nonszensz történetből, ami középpontjában az elnök lánya áll, akit egy félig robot gonosztevő elrabolt.