Webshop ajánló
Xbox One
  • XBOX One

A Microsoft bemutatta, hogy februárban milyen ingyenes játékokat kapnak az Xbox Live Gold előfizetők -- ezúttal is három cím jár ingyen, egy Xbox One konzolra és kettő Xbox 360-ra.

Az Xbox One tulajok az #IDARB című indie alkotást kapják, amiről röviden annyit kell tudni, hogy egy oldalnézetes, pixelgrafikával operáló, sportjátékszerű program, amit akár egyszerre nyolcan is játszhatnak online vagy offline multiplayer módban. Az érdekesség pedig az, hogy ha közvetítjük a játékot, a nézők különböző parancsokkal befolyásolhatják a játékmenetet.

Xbox 360-ra ezzel szemben két, jól ismert játék jön: a Sniper Elite V2-ben minél több német katonát kell elintéznünk a második világháború során, a Brothers: A Tale of Two Sons pedig egy szívszorító, bár helyenként eléggé hatásvadász történetet mesél el egy testvérpárról, mindezt néha frusztráló kezeléssel kiegészítve.

Az #IDARB egész februárban ingyenesen tölthető, míg a Brothers: A Tale of Two Sons február 1-15. között ingyenes, a Sniper Elite V2 pedig csak a hónap második felében.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!