• Érkezik a Gauntlet patch
  • A tartalma még ismeretlen
  • A közönség szava számít

2014 őszén a co-op játékairól elhíresült Arrowhead elkészült a Gauntlet rebootjával, ami nem lett osztatlan siker. Maguk a fejlesztők is befejezetlennek érezték a játékot és számos dolgot hiányoltak belőle. Szerencsére közel sincs minden elveszve.

Így több mint fél évvel a premier után az Arrowhead egy igazán combos javítópakkal készül, amiről ugyan még nem tudni, hogy pontosan mit fog tartalmazni, de ígéretek már elhangzottak. Emil Englund a fejlesztői blogon a következőről írt:

„Valójában sose voltunk megelégedve a Gauntlettel. Szóval ahelyett, hogy sok apró bugot javítottunk volna ki itt-ott a játék központjába nyúltunk bele annak érdekében, hogy olyanná varázsoljuk, mint amilyennek eredetileg elképzeltük. (…) Ez egy ingyenes fővonalbeli frissítést jelent, amiben javítottunk a kampányon és a Colosseumon, illetve érkezik teljesen új játékmód is.”

További információkat nem osztottak meg velünk, ám utólag kiderült, hogy a fejlesztők szeretnének a közösségre támaszkodni. Éppen ezért mostantól az Arrowhead kezébe kerül a community menedzselése, amit eddig mások végeztek.

gauntlet-screenshot.jpg