David Cage a Gamescomon jelentette be, hogy multiplayert kap a Beyond: Two Souls. Az októberben érkező, PS3-exkluzív akció-kalandjáték egy különleges képességekkel megáldott lányról szól, akiben nem egy, hanem két lélek lakozik: a sajátja és egy, a falakon is áthatolni képes szellemé, kettejük között pedig bármikor válthatunk.

A Dual Mode nevű multiban egyikünk a kísértet Aident, másikunk pedig az Ellen Page által életre keltett Jodie-t irányítja, de nem úgy, ahogy a legtöbb játékban szokás. Ha valaki bekapcsolódik a kalandba és átveszi Aiden felett az irányítást, a másik játékosnak meg kell várnia, míg barátja végez, egyszerre ugyanis nem mozoghat mind a két karakter. A dolog érdekesen hangzik, meglátjuk, miként válik be a valóságban.

Kapunk továbbá egy mobilos alkalmazást is, melyet Beyond Touch névre kereszteltek a fejlesztők. Lényege, hogy letöltése után egy rakás parancsot kiadhatunk a játék karaktereinek, nem kell újabb kontrollerhez nyúlnunk, sőt, még a Dual Mode is játszható ezzel a megoldással. Megjelenés ősszel várható, csak és kizárólag PS3-ra, hazánkban magyar felirattal. Alant új képeket is láthattok a Beyond: Two Soulsból.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Beyond: Two Souls -- Megjelenés: 2013. október 8. -- Gépigény: nincs