A The Evil Within Mikami Sindzsi (a Resident Evil-sorozat atyja) nagy visszatérése a horrorzsánerhez, így nem csoda, hogy a kiadó Bethesda annyi bőrt akar lehúzni róla, amennyit csak tud: most például egy Season Passt jelentettek be hozzá a Gamescom 2014-en, amely három DLC-t foglal magába.

Az első csomagban egy Keeper (alias Boxman) nevű karaktert irányíthatunk majd, és a fejlesztők szerint „küldetésen alapuló pályák szadista gyújteménye lesz”, bármit is jelentsen mindez. A második és harmadik DLC azonban egy összefüggő, sztoriközpontú pakk lesz, mely a főhős, Sebastian Castellanos rejtélyes partnerére, Juli Kidmanre fókuszál.

A szezonbérlet ára 19,99 dollár/euró lesz, és nemsokára elérhetővé válik Steamen, az Xbox Live Marketplace-en és a PlayStation Store-ban. A The Evil Within október 17-én érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re. Ja, és még valami: a Gamescom 2014-en kiderült, hogy 15-20 óra hosszú játékra számíthatunk, ami a DLC-kkel együtt már egész korrekt tartalmat jelent.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!