• Több forrás is árulkodott az Xbox One-os Gears of War remasteredről
  • Az értesülések szerint 60 fps-sel fut a multi
  • A fényeket és a textúrákat érte nagymértékű felújítás
  • Átdolgozzák az átvezetőket

A Polygon értesülései szerint a sorozat gazdája, a Microsoft, és a legújabb, reboot részen ügyködő Black Tust Studios már javában dolgozik az eredeti Gears of War remastered változatán, ami Xbox One-ra jelenne meg valamikor a jövőben. A dolog egyáltalán nem lehetetlen, hiszen korábban már pletykáltak egy bizonyos Marcus Phoenix Collectionről – igaz, a Black Tusk hamar cáfolta a dolgot.

Az új hírek szerint viszont tényleg készül egy remastered változat, még ha azt nem is fogják Marcus Phoenix Collectionnak nevezni. Egy névtelen forrás árulta el a Polygonnak, hogy a Plastic Wax stúdió már munkálkodik a vizuális updaten és az átdolgozott átvezetőkön. Sőt, külföldi munkatársaink állítják, hogy láttak képet ezekről a felújított jelenetekről, egész pontosan a multiplayerből csodálhattak meg képkockákat. Szerintük a multi 60 fps-sel fut, és látványos felújításon estek át a fények és a textúrák.

Egy másik forrás szerint a Brinket és a Dirty Bombot jegyző Splash Damage is a Gears of War remastered változatán ügyködik. A csapat honlapján olvasható, hogy dolgoznak egy „nagyon jól ismert AAA-kategóriás játék átültetésén új generációs konzolra.” Ez akár a Gears of War feljavított változata is lehet.

Most ezt a képet képzeljük el feljavítottan. Nem lenne semmi!