A mai nap folyamán újabb DLC jelent meg a Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms című online lövöldéhez. Ebben a csomagban orgyilkosok lapulnak, vagyis inkább olyan elemek, amikkel katonáinkat az Assassin’s Creed széria orgyilkosaivá alakíthatjuk. A csomagban három csuklyát és taktikai öltözetet, öt új Tier VII fegyvert (név szerint: AK-12 SV AC, PKM SV AC, M3A1 C AC, M960 C AC, M14 Tactical AC), valamint öt új klasszikus csúzlit (F2000 SP AC, Fiveseven AC, MG36 KV AC, P90 C AC, Sentinel SR-1 AC) találhatunk, természetesen mindet az Assassin’s Creed stílusában kivitelezve.

Felix Marlo Flor, a Ghost Recon Phantoms művészeti vezetője a következőket mondta a DLC-ről: „a közösség nagyon pozitívan fogadta az első Assassin's Creed behatását a nyílt béta alatt a Recon osztályánál. Szóval elhatároztuk, hogy kijövünk egy vadonatúj, még tartalmasabb Assassin’s Creed-csomaggal, amely fegyvereket és kiegészítőket ad mindhárom osztályhoz.

Az Assassin's Creedet a Ghost Recon Phantoms futurisztikus világába hűen adaptálni nagy kihívás volt. Hasonlóságokat kerestünk a Szellemek és az Asszaszinok között: settenkedő, elit harcosok, akik az igaz ügyért harcolnak. E hasonlóságok segítettek minket egy olyan összefonódás létrehozásában, amely természetesen illeszkedik Ghost Recon Phantomsba.”

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!