A Gran Turismo 6 még aranylemezre sem került, de a Polyphony Digital már be is jelentette, hogy a december 6-i premier napján egy testes tapaszt lesznek kötelesek letölteni a játékosok. A hibajavítás a fejlesztést vezető Jamaucsi Kazunori elmondása szerint elsősorban a multiplayer móddal kapcsolatos problémákat fogja orvosolni egyéb finomhangolások mellett.

Kazunori (akinek a munkásságáról dokumentumfilm készül) elmondta azt is, hogy nagyon szigorú menetrend szerint dolgoznak, s ha tartani kívánják a tempót, egyszerűen nem tudnak minden olyan lehetőséget beépíteni a játékba, amit szeretnének. A tervező úgy látja, hogy a megjelenést követő 12 hónapban folyamatosan új tartalmakkal fogják ellátni a játékot, hiszen rengeteg ötletük van, köztük olyanok is, amiken lényegi munkát még nem végeztek.

A csapat egyébként úgy látja, hogy a sorozat a jövőben szolgáltatássá válhat, s azt sem tartják elképzelhetetlennek, hogy egy viszonylag korán kiadott Gran Turismo 7 Prologue frissítések és bővítések útján idővel teljes játékká bővül.   

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!