Az első GRID kissé alulértékelt részét a roncsderbi-futamok jelentették, amikből kriminálisan kevés jutott a kampányra, pedig roppant szórakoztatóak voltak. Sajnos ez a módozat a GRID 2-be már bele sem került, ami valahol azért érthető, hiszen a komolyabb vezetést igyekeztek ábrázolni (nem leszimulálni) a Codemastersnél, így a ripityára törő, roncshalmaznak tűnő gépek nem fértek bele a szuperkocsikat felvonultató felhozatalba -- legalábbis az alapjáték kínálatába.

A cég ma jelentette be: a roncsderbi valamikor a közeljövőben vissza fog térni, mégpedig ingyen! A Codemasters egyelőre még nem árult el semmilyen egyéb részletet a bővítményről, de azt azért elmondták, hogy a rajongók kívánságait igyekeznek teljesíteni ezzel. 

GRID 2: ingyen lesz roncsderbi!

A fejlesztőcsapat továbbá egy új, szintén a rajongók visszajelzéseire alapozó frissítésen is dolgozik. Ez a tervek szerint augusztusban fog megjelenni, s főleg a multiplayer élményen változtat. A patch megemeli az elérhető maximális szintet (30-ról 99-re), növeli a megszerezhető tapasztalati pontok mennyiségét, finomít a szavazási rendszeren, változtat a csalók szűrésének módszerén, s egy sor egyéb változtatást hajt végre, melyek részletes listája a hivatalos oldalon olvasható.

Fontos még tudni, hogy ingyenesen letölthető a játék zenéje, tegnap megjelent egy friss patch, ami orvosolja a mentések körüli problémákat, illetve valamikor a jövőben két új pályacsomag is érkezik, amik a két legtöbbet kért pályát hozzák el néhány új kocsi és achievement/trófea társaságában. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

GRID 2 -- Megjelenés: 2013. május 31. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2000 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 3.0 / 1 GB, HDD: 15 GB