A függetlenség napja alkalmából a GTA 5 multiplayer módja megint egy új, ingyenes letölthető tartalmat kapott, s természetesen az egészet az amerikai nemzeti lobogóba bugyolálták. Az Independence Day Special két új járgányt, egy motort és egy behemót monstertruckot ad a játékhoz, de jön két fegyver, egy muskéta és egy tűzijáték-rakéta vető is.

Ezen kívül egy rakás új ruha és hét új megvásárolható ingatlan mutatkozik be, valamint lehetőséget kapunk arra, hogy fellőjük a saját tűzijátékunkat (12 fajta látványosságot kapunk változó hosszúságú késleltetéssel), valamint felülhetünk a Ferris Whale-re és a Leviathan Roller Coasterre a Pleasure Pieren.

Mindezen kívül a játékmenet kisebb-nagyobb javításokat kapott és egy fontosabb újítást, a bizonyos On Call Matchmakinget, ami lehetővé teszi, hogy tovább múlassuk az időt szabad bóklászásban, ameddig a választott meccsre össze nem gyűlik a kellő mennyiségű ember.

A mától tölthető Independence Day Special tartalmait július közepéig lehet majd elérni (pontos dátum később), de nyilván a játékmenet foltozása nem tartozik ebbe bele, illetve akárcsak a V-Day Massacre pack esetében, úgy várhatóan itt is, ha megvásárolunk valamit, az velünk marad örökre.

gta5-online-independence-day-special.jpg