Azok a rajongók, akik Európában Playstation 3-on rendelték elő a GTA 5-öt, előre letölthettek egy 18 GB-nyi csomagot a PSN-ről, hogy a szeptember 17-én esedékes megjelenéskor minél gyorsabban -- és a szervereket minél kevésbé leterhelve -- indíthassák el a hőn áhított játékot.

Szemfüles rajongók eme fájlokat alaposan áttúrva nem kevesebb mint 20-30 órányi zenei anyagot találtak. Az illusztris listát, amelyen Snoop Doggtól a Queenen át Rihannáig mindenféle előadó megtalálható (még a játék főtémája is), a Redditen tették közzé, és a számokat a YouTube-ra is feltöltötték.

A Sony a mai nap folyamán hivatalosan is elnézést kért a Rockstartól a hibájuk miatt, illetve a rajongók elnézését is kérik, amiért spoileres információknak tették ki őket, és természetesen el is távolították az anyagot a PSN európai szervereiről. Mi is kérünk benneteket, hogy ha rábukkannátok spoileres infókra a GTA 5-tel kapcsolatban, akkor azt ne közöljétek a hozzászólásokban, ne rontsátok el mások szórakozását. Szeptember 17-e már nincs messze, amikor megjelenik a játék Xbox 360-ra és Playstation 3-ra, és egyszer talán majd PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, legalábbis az utóbbi kettő elől nem zárkóznak el. Ami a PC-t illeti... Ahogy a vak mondta: majd meglátjuk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

GTA 5 -- Megjelenés: 2013. szeptember 17. -- Gépigény: nincs