A pert Karen Gravano nyújtotta be arra hivatkozva, hogy a GTA 5 egyik mellékküldetésének sztorija szakasztott olyan, mint ami vele esett meg. A szóban forgó misszió a Buried nevet kapta, s ebben egy bizonyos Antonia Bottinóval ismerkedünk meg, aki bajba került, miután az apja, Sonny Bottino a hatóságoknak adott leleplező bizonyítékokat a Gambetti famíliáról. Sammy Gravano pontosan ugyanezt csinálta a Gambino-maffiával, csak az ő lányát nem akarták élve eltemetni a nehézfiúk, helyette ugyanis a Mob Wives valóságshowban szerepelt két évadot.

„Figyelmen kívül hagyva azt, hogy az ügyfelem tiszteli a GTA 5 íróit és készítőit, ez az ő története, amit neki áll jogában elmesélnie.” -- mondta Karen Gravano ügyvéde. A felperes 40 millió dollárt szeretne az arca és sztorija jogtalan felhasználása miatt. A Rockstar nem reagált az ügyre, illetve csak annyit, hogy jogi eseteket nem kommentálnak.

Korábban egyébként Lindsay Lohan és Daz Dillinger akarta perelni a Rockstart és a GTA 5-öt, de ezek az ügyek szép csendben el is tűntek.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!