A Rockstar annak idején úgy ígérte, hogy a GTA 5 multiplayer módja a versenyek, a TDM és az egyéb nyalánkságok mellett online, kooperatív bankrablásokkal együtt fog megjelenni, ám ez nem így lett. A már nagyon várt funkció egyre többet késik, s noha idén tavasz lett volna a végleges dátum, sajnos megint késésről kell beszámolnunk.

A Rockstar jelentette, hogy a vártnál több időre van szükségük ahhoz, hogy az online bankrablásokkal elkészülhessenek, így nem tudják tartani az eredetileg (mármint legutóbb) kitűzött dátumot, miszerint tavasszal már többedmagunkkal is kifoszthatjuk Los Santos és vonzáskörzetének pénzeszsákjait.

„Nagyon sajnáljuk a késést, és keményen dolgozunk azon, hogy minél hamarabb elkészülhessen. Kérlek, értsétek meg, hogy mindig a lehető legjobb minőségre törekszünk, és köszönjük a türelmet, a megértést és a támogatást.”

Kárpótlásképpen vessetek egy pillantást a minap megjelent új tartalomfrissítésre, ami ugyan nem egy online bankrablás, de ingyen ad egy csomó új küldetést, kocsikat, ruhákat és fegyvereket.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!