Május 13-án, azaz jövő hét kedden fog megjelenni a GTA 5 legújabb, ezúttal is ingyenes kiegészítője a multiplayer módhoz. A legújabb csomag a The High Life Update nevet kapta, s ebből már könnyen kitalálható, hogy luxustermékek egész sorát kapjuk meg, hogy mi is belekóstoljuk, milyen milliomos bűnözőnek lenni Los Santosban.

A kiegészítővel új, prémiumkategóriás lakások jelennek meg az ingatlanpiacon, ráadásul ezúttal már két kecónk is lehet egyszerre, aztán új járműveket vehetünk, három új kocsit (Enus Huntley S, Dewbauchee Massacro,  Pegassi Zentorno) és egy motort (Dinka Thrust), illetve megjelenik egy tiszteletet parancsoló fegyver, a Bullpup Rifle. Mindezen felül új ruhák, a győzelmet megünneplő mozdulatok és új küldetések is érkeznek.

A Rockstar továbbá finomított egy keveset a játékmeneten; egyrészt megjelenik a játékosok neve mellett a Mental State index, ami azt mutatja, mennyire agresszív az, akivel összehozott a matchmaking, másrészt pedig a versenyekben immáron módunk lesz arra, hogy kikapcsoljuk az ütközést, kezelhetőbbé téve az utcai versenyeket. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!