• Állítólagos GTA 5 Singleplayer DLC részletek jöttek
  • Egy új karaktert kapunk: Anthony Miller
  • Meglátogatható lesz San Fierro és Las Venturas
  • Lesz lovaglás, kaszinó és új kocsik
  • Mindezt csak pletyka

A Busted nevű görög hírportál állítólag szert tett az első információkra a GTA 5 Singleplayer DLC-vel kapcsolatban, azzal a DLC-vel kapcsolatban, amit eddig csak ígért a Rockstar, de komolyabban sosem kötelezte el magát mellette, sőt, tavaly még azt is mondták, hogy mindenki az Online résszel foglalkozik.

A füles szerint egy Episodes from Liberty City szerű csomagról van szó, abban az értelemben, hogy nem az alapjátékban megismert karakterek egyikét irányítanánk. A hősünk itt egy bizonyos Anthony Miller, a kalandjai során pedig San Fierro és Las Venturas egyes régiói feltűnnének előttünk, illetve új, tuningolható autók, lovaglás és kaszinózás is lenne.

Nagyon fontos leszögezni, hogy mindez csak egy pletyka, és eléggé legből kapottnak tűnik, nehéz ugyanis elképzelni, hogy DLC-ben lövi el a Rockstar a San Andreas régió két másik nagyvárosát, ráadásul egyetlen csomagban -- ez irreálisan nagy munka.

Bármi is legyen, továbbra is kitartóan várunk arra a Singleplayer DLC-re, bár ahogy telnek a hónapok, egyre jobban fogy a hit, elvégre a GTA 5 2013-ban, lassan három éve került boltokba.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!