Ideje beizzítani a gépeket (ha még nem izzanak eléggé), hiszen megérkezett a legfrissebb patch a GTA 5 mellé, benne az online szekciót felpimpelő, június végén hivatalosan is bejelentett Ill-Gotten Gans Part 2 Update.

Az 500 megás foltban olyan gépeket állíthatunk a garázsunkba, mint a SUV Coil Brawler, a Progen T20, a Vapid Chino verdák, a a Lampadati Toro motorcsónak és a Dinka Vindicator moci, valamint az új Invetro Coquette BlackFin modell. Az arzenál két taggal bővült; az egyik egy brutális boxer, míg a másik egy kellemesen termetes kézifegyver. A PS4 és az Xbox One tulajok ezeken túlmenően a The Lab rádióállomásra is ráhangolódhatnak, amely eddig csak a PC-sek kiváltsága volt.

Aki egyébként mindent be akar zsákolni, annak alaposan a zsebébe kell nyúlnia: a járművek mindösszesen 8 millió 165 ezer dodóba fájnak, a fegyverek és az extra hacukák pedig pár tízezerrel könnyítik meg nehezen összebűnözött vagyonkánkat. Persze akinek még nem jött össze a lé, az se keseredjen el: a Rockstar az update-hez kapcsolódva most is megtartja az immár szokásos dupla dollár / dupla RP hétvégét, szóval lesz alkalom arra, hogy megszedjétek magatokat, és mondjuk az alant látható, kétmilliós Progen T20-szal oldjatok kereket az üldözők elől.

progen-t20.jpg