Guitar Hero: Metallica verseny a Duna PlázábanA zenerajongók körében a legnagyobb rajongói körrel a Guitar Hero-sorozat rendelkezik, ami a Playstation 2-es indulása óta már számtalan részt megélt, de az igazi metálfejeknek talán a legutóbbi GH: Metallica tetszett a legjobban. A játékban ugyanis a világhírű banda leghíresebb számít játszhatjuk el a barátainkból összeverbuvált bandánkkal. A cucc kétségkívül jó szórakozást nyújt, de mint minden játék, ez is akkor az igazi, ha tétje is van. Ha érzed magadban és társaidban a kellő tehetséget, ne habozz és látogass el május 26-án, kedden a Duna Plázába, ahol az Activision, a Saturn Duna és a BSC szervezésében egy Guitar Hero: Metallica verseny kerül megrendezésre.

A nagy eseményen rengeteg csinos hosztesz és számos híresség fog megjelenni, például a zsűri vezetője Ganxsta „Döglégy” Zoli lesz, de a magyar úszófenomén, Cseh Laci is ott lesz, aki még azt is megígérte, hogy a színpadon eljátssza a kedvenc Metallica nótáját. A szakmai zsűrit még a hazai játékoslapok szerkesztői is kiegészítik, és így együttes erővel fog megszületni a döntés arról, kik voltak az est legjobbjai. A pontozásban azonban nem csak a játékban elért eredményeket fogják nézni, hanem a banda színpadi produkcióját és szerelését is, így azok is nyugodtan nevezhetnek, akiknek nincs épp a topon a szem-kéz koordinációjuk.

A verseny délután hattól kezdődik, de a földszinten felállított GH szetteken két órától nyugodtan lehet gyakorolni. Sok szerencsét és jó szórakozást mindenkinek!

Játékszabályok és nevezési feltételek:

  • A bandának három főből kell állnia: kell egy gitáros, egy dobos és egy énekes (kötelező!).
  • Nevezési díj nincs, csak annyit kérünk, hogy hozd el minél több barátodat, mert szeretnénk egy igazi koncerthangulatot varázsolni a helyszínre.
  • Regisztrálni lehet a ghm@bsc.hu e-mail címen vagy a helyszínen lévő hoszteszeknél.
  • A nehézségi szint "Medium" lesz, hogy a kevésbé profiknak is esélye legyen a nyerésre.
  • Ha több csapat is ugyanazt a számot választja, a zsűri más nótákat fog kijelölni az érintetteknek.
  • Az elődöntők után a három legjobb csapat küzd meg egymással, nekik a zsűri által kiválasztott számokat kell profi módon eljátszaniuk.

Nyeremények:

  • Az első helyezett csapat minden tagja kap egy-egy Guitar Hero Metallica gitár bundle-t (szoftver + vezeték nélküli gitár).
  • A második helyezett minden tagja megkapja ajándékba a játékot.
  • A harmadik csapat ajándékcsomagot vihet haza.
  • Minden fellépő csapat exkluzív Guitar Hero Metallica pólót kap ajándékba.