Halo 3 premier a Mammutban!A Microsoft Magyarország Kft. és a Saturn szeretettel vár mindenkit az Xbox 360 új generációs játékkonzol legnépszerűbb játéka, a HALO 3 magyarországi premierjére! Nem olyan régen érkezett PC-re is a HALO 2, amit idővel a mostani premierünk alanya is követni fog, de még nem most, mivel egyenlőre a konzoloké a terep. Ha szereted Master Chief kalandjait, akkor most itt a remek alkalom, hogy a sajtóval együtt számolj vissza a megjelenésig. Ezt a bulit mi sem hagyhatjuk ki, így a szerkesztőségből is kilátogatunk, úgyhogy már csak ezért sem érdemes otthon maradni!

A rendezvényre 2007. szeptember 25-én, kedden este 22:00 és 2:00 óra között kerül sor a Mammut 2 üzletközpontban, a Saturn áruházban.

Cím: 1024 Budapest, Lövőház utca 2-4.

Találkozunk a Mammut 2 üzletházban, a szökőkútnál!


A PROGRAM


22:00 óra: ünnepélyes szoboravatás

A játék főszereplője, Master Chief, az emberiség megmentője számtalan hőstettével nemzedékek tiszteletét és csodálatát vívta ki. Követői úgy gondolták: nem hagyhatják, hogy egy ilyen hős neve feledésbe merüljön, ezért emlékének  egy grandiózus szobor megalkotásával és felavatásával adóznak.


22:30 - 23:00 óra: sajtótájékoztató (svédasztal és meglepetések)

A szoboravatás után a média számára sajtótájékoztató a Saturn áruházban. A Microsoft és a hazai „gaming" média képviselői beszélnek a HALO sorozatról, annak sikeréről, valamint az új epizódról. 22:00 órától ismerkedés a játékkal, két órával az árusítás megkezdése előtt
a Saturn áruházban felállított 16 darab Xbox 360 gépen egyszerre 32 játékosnak lesz lehetősége kipróbálni a játékot.


24:00 óra:
Master Chief visszatér a jövőből és találkozik rajongóival. A résztvevők találkozhatnak és közös fényképeket készíthetnek a Hőssel. A legjobbak kiváltsága, hogy összemérjék tudásukat Master Chieffel, persze csak a HALO 3 játék keretein belül. A győztes számára értékes nyereményt biztosítunk.


24:00 óra: Nyitnak a pénztárak, és a világpremierrel egy időben megkezdődik az árusítás!


Egyéb programok:
HALO 3 terepasztal, amely felvonultatja a játék karaktereit.
Lézer Aréna

A részvétel minden látogató számára ingyenes!