A Halo: Master Chief Collection minden Halo-játékot tartalmaz, amiben főszerepet kapott a jó öreg Master Chief, ráadásul mindegyik alapos ráncfelvarráson esett át. Ennek ellenére a 343 Industries szerint az összes epizód ugyanaz lesz, mint korábban, még a hibák is visszaköszönnek (például a híres végtelen lőszer -- ezekhez a csapat tervez valamiféle felvilágosító dolgot, feltehetően egy videót), csak az egészet újrarenderelték. Sőt, még a zene is átesett némi felújításon, hála a lengyel Skywalker Orchestrának.

Tegnap még azt is megtudtuk, milyen jól fognak kinézni az átvezetők, és, hogy helyet kapott a kollekcióban a Zanzibar pálya. Meg még vagy száz másik, ugyanis a Halo: Master Chief Collection nagyjából ennyi multiplayer térképpel érkezik. Na de hogyan navigálhat el a jámbor lelkű játékos ennyi pálya között? Egyszerűen: segít neki a játék!

A program figyeli a játékos választásait a játéktípusok között, és a játékstílusának megfelelő térképet ajánlja fel számára, plusz lehetőség lesz szavazni is, így népszerűségük alapján kimazsolázhatjuk a kedvünkre való terepet.

Mindezek mellett kiderült, hogy lesznek olyan új átvezető videók, amelyek az epizódok közti zökkenőmentes kapcsolatot biztosítják. Ezek legfontosabbika a Halo 4 végén fog megjelenni, ugyanis az már összekötő lesz a Halo 5: Guardians felé, amihez ugye a Halo: Nightfall sorozat is kapcsolódik.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!