• Áprilisban három Mortal Kombat X bajnokság indul
  • Profiknak a Fatal 8 Exhibition Tournament
  • Az Xbox One tábornak a Mortal Kombat X ESL Pro League Tournament
  • Mindenki másnak, köztük a magyarországi érdeklődőknek pedig a Mortal Kombat Cup
  • A százezer dolláros összdíj egy szeletét csíphetik el a győztesek

A Warner Bros. és a NetherRealm Studios tegnap jelentette be: az ESL közreműködésével áprilisban indul a Who’s Next? Mortal Kombat X Worldwide Competitive Program. Ez három bajnokságot foglal magába, ami az amerikai és európai Mortal Kombat X játékosokat ereszti egymásnak a dicsőség és a százezer dollár összdíj egy szeletének reményében.

Az első megmérettetés, a profi játékosoknak szóló a Fatal 8 Exhibition Tournament, április 11-én kezdődik, majd ezt követi április 19-én az európai és az észak-amerikai Xbox One tábort érintő Mortal Kombat X ESL Pro League Tournament, aminek döntője július 11-én lesz Los Angelesben, végezetül pedig április és július között zajlik a Mortal Kombat Cup, amiben 17 ország, köztük Magyarország legjobb harcosai vehetnek részt, és akár egészen a július 5-ei párizsi döntőig menetelhetnek. További részletek a hivatalos oldalon.

A Fatal 8 Exhibition Tournament döntőjét a NetherRealm Studios Twitch csatornáján lehet majd nézni (a helyszínre is lehet jegyeket kapni), ha pedig támogatni szeretnéd bajnokságokat, akkor vedd meg a Blue Steel Sub-Zero skint, így növelve az összdíjazást.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!