Azt már nem egyszer megígérték az EA munkatársai, hogy a Titanfall startja rendben zajlik majd, azaz nem kell attól félnünk, hogy a Respawn Entertainment első játéka a Battlefield 4 sorsára jut, mely shootert még most, hónapokkal a megjelenése után is hibák tömkelege sújt. Arról viszont eddig nem szólt a fáma, hogy mennyire lesz tartalmas a Titanfall. Nos, a legutóbbi hírek alapján szinte semennyire, mechából is mindössze három típus kap szerepet a bolti változatban.

Mindezt Abbie Heppe közösségi kapcsolatokért felelős menedzser erősítette meg Twitteren. A három mecha már bemutatkozott, nevük szerint Atlas, Stryder, Ogre, képességeik pedig jelentősen eltérnek egymástól, igaz, mindegyikre jellemző, hogy hatalamasak, veszedelmesek és erősek. Hogy a jövőben lesznek-e más titánok a Titanfallhoz, nem tudjuk, de az EA nem hazudtolta meg magát, és legutóbbi üzleti jelentésében leleplezte, hogy ősszel már jön is az első DLC a programhoz.

A Titanfall egyébként nem tűnik olyan nagy sikervárományosnak, mint mindenki hitte volna néhány évvel ezelőtt. Az EA sem vár rekorder eladásokat, valószínűleg örülni fognak, ha a hosszú fejlesztés visszahozza a beleölt pénzt. Ugyanakkor a játék maga érdekesnek tűnik, kíváncsiak várjuk, sikerül-e megvetnie a lábát az újdonsült, eleve sorozatnak tervezett franchise-nak.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!