• A Hatred fejlesztő nem vágnak ki semmit a játékukból, hogy kedvezőbb besorolást kapjanak
  • Az ESRB AO besorolást adott
  • A PEGI még nem értékelt
  • A Hatred a besorolás ellenére megjelenhet Steamen

A Hatred a második olyan játék, ami szexuális tartalmak nélkül kapott AO besorolást az ESRB bizottságától. Ezt a halál csókjának is szokás emlegetni, egy AO játékot ugyanis hagyományos, bolti úton szinte lehetetlen árusítani, és konzolokra sem jelenhet meg, a Destructive Creations fejlesztőit ez azonban nem különösebben zavarja, és nem akarnak változtatni a tartalmakon.

„Nem fogjuk megváltoztatni a PC-s Hatred tartalmát az AO besorolás miatt. Ez biztos. A konzolos kiadásról még nem tudok mit mondani, meg kell várni, hogy a kiadók és a többi cég hogyan reagál a PC-s megjelenésre. Lehet, hogy belátják, nem is olyan durva a játék, mint amilyennek az első trailerben látható volt; történtek már furcsább dolgok is.”

A Hatred a besorolás ellenére megjelenhet a Steamen, a PC-s játékipar legnagyobb piacterén, ahol ez lesz az első AO játék. A PEGI mellesleg még nem adott korhatár-besorolást, ők ugyanis csak kész játékokat vizsgálnak, így megeshet az, hogy Európában gond nélkül, akár konzolokra is megjelenhet a Hatred.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!