Az IGN.com munkatársai elsőként próbálhatták ki a Lords of the Fallen című szerepjátékot, ami mögött az egykor a Witchert készítő Tomasz Gop, és a Deck13 csapata áll. A program egy akció-RPG, extrém magas kihívásfaktorral és látványos grafikával, egyelőre azonban nagyon sok kérdés lengi körbe a projektet, és nehéz megmondani, mennyi esélye lehet a programnak az olyan titánok gyűrűjében, mint a Dragon Age: Inquisition vagy a The Witcher 3: Wild Hunt.

Egy biztos: Gop és munkatársai magabiztosak, szerintük a Lords of the Fallen jobb lesz a legtöbb játéknál, tartalmilag viszont erősen függ majd a játékos kíváncsiságától, lévén a főszál mindössze 15 órát ölel fel. Igaz, a mellékküldetések és a hatalmas bejárható világ több száz órányi szórakozást ígér, már ha valakit szórakoztat az a tény, hogy egy métert nem sok, annyit sem tud haladni anélkül, hogy egy ellenfél le ne vágná a fejét. Talán nem véletlenül jelölte meg Gop a Dark Soulst, mint fő inspirációforrást.

A Lords of the Fallen nagyjából hét percen át látható mozgásban alant, és bár sok dolog nem derül ki a videóból, annyi bizonyos, hogy a program nagyon jól néz ki. Reméljük, nemsokára több részlettel szolgálhatunk róla.