Már csak egyet kell aludnunk, és végre megjelenik az IO Interactive remek bérgyilkosos sorozatának friss része, vagyis az új terjesztési modellnek megfelelően annak az első epizódja, így nem csoda, hogy a kiadó Square Enix felpörgette a marketing gépezetet. A cég most éppen egy friss trailerrel igyekszik meggyőzni a játékosokat, hogy érdemes lesz egy próbát tenni a 47-es ügynök vadonatúj kalandjával.

Az előzetes különlegessége, hogy a játék első pályáján, a párizsi divat shown nézhetünk benne körbe, méghozzá szó szerint, ugyanis 4K felbontás mellett 360 fokban győződhetünk meg afelől, hogy milyen remek munkát végeztek az IO Interactive szakemberi a környezeti elemek aprólékos kidolgozásakor. Sőt, nem csak azt élhetjük át, hogy milyen érzés egy bérgyilkos szemével felmérni a célpont kiiktatására kijelölt terepet, hanem azt is, hogy milyen végigvonulni modellként a kifutón.

A kiadótól egyébként nem szokatlan az ilyen különleges promóciós anyag megjelentetése, ugyanis ezt a Just Cause 3 reklámozásakor korábban két ízben is bevetette. Ugyanakkor nem csupán ez a trailer érdekes technikain szempontból, hanem maga a játék is, ugyanis a PC-s változat DirectX 12 támogatással és ahhoz kapcsolódó speciális funkciókkal debütál a holnapi napon.