• Ingyenes Star Wars Battlefront, de csak négy órára
  • Május 30-ig ingyenesen élvezhető a Star Wars: The Old Republic Knights of the Fallen Empire kiegészítője is
  • Kedvezmények várnak a Star Wars: Galaxy of Heroesban is
  • Mindez a Star Wars nap alkalmából

Az erő legyen veletek! Holnap, a Star Wars nap alkalmából (May the fourth be with you, ugye) az EA ingyenesen játszhatóvá teszi a Star Wars Battlefrontot, de persze nem sokáig. Az ajánlat magyar idő szerint este nyolctól érvényes, és összesen négyórányi játékidőt kapunk, aminek keretében korlátlanul hozzáférhetünk az alapjátékhoz, de annak kiegészítőjéhez már nem.

Összesen négy óránk van tehát játszatni, de ezt nem úgy kell elképzelni, hogy holnap nyolctól éjfélig ingyenes a játék, és az is téves, hogy az első indítástól kezdve ketyeg az óra, hanem úgy kell értelmezni, hogy az összes játszott idő nem haladhatja meg a négy órát. Tehát aznap játszhatsz egy órát, másnap kettőt, és még mindig marad egy órád, amit később használhatsz el.

Ezen kívül mindenki, aki aznap jelentkezik be, kap 4444 kreditet, valamint egy új megbízást, amit teljesítve az életerőt visszatöltő Bacta Bomb Star Card szerezhető meg -- és ez még nem minden!

A Star Wars: The Old Republic is extrákkal vár, a legfontosabb pedig az, hogy május 30-ig ingyenesen játszható a Knights of the Fallen Empire tartalmai. Továbbá, aki ma vagy holnap bejelentkezik, az kap egy  M4-I6 Zakuulan Astromech Droid állatkát, illetve május 3-tól május 10-ug dupla XP/Commendations/Requisitions/ Legacy XP jár.

Eközben a Star Wars: Galaxy of Heroesban május 5-ig megduplázódik a drop rate, illetve, kizárólag május 4-én, 25%-kal több Crystal jár a Crystal packok vásárlásakor.