• No Man's Sky megjelenés holnap?
  • A Sony szerint igen, bár valószínűleg csak egy tévedésről van szó
  • A játék 60 dollár lesz

A PlayStation Blog megjelent bejegyzésben a Sony feltűntette, hogy milyen játékokat lehet előrendelni PS4-re. Kit érdekel, ugye? Nos, normál körülmények között tényleg ez volna a válaszunk, ebben az esetben azonban van némi érdekessége a dolognak, a listában ugyanis feltűnt a No Man's Sky, sőt, megjelenési dátum is került mellé.

A SONY KIÍRÁSA SZERINT MÁR HOLNAP, AZAZ MÁRCIUS 3-ÁN MEGJELENIK A NO MAN'S SKY!

Ez igencsak váratlan fordulat lenne, hiszen eddig úgy tudtuk, hogy a Hello Games ambiciózus játéka június környékén fog megérkezni, legalábbis ezt mondták nekünk a Paris Games Week során, erre most itt egy váratlan premier. Az egyetlen magyarázat természetesen az, hogy csak egy tévedésről lehet szó, amit megerősít, hogy azóta nyomtalanul el is tűnt a No Man's Sky az ominózus blogbejegyzésből.

Nem ez volt azonban egyetlen érdekessége az esetnek, ugyanis, a vélhetően téves, dátum mellett egy ár is megjelent. A Sony kiírása szerint a No Man's Sky 60 dollárba fog kerülni, ez pedig újdonság, eddig ugyanis még nem volt szó sehol árazásról -- persze, lehet hogy ez is csak egy tévedés, de ez már sokkal inkább hihető, mint az, hogy holnap megjelenik a várva-várt játék.

no-mans-sky-megjelenes.jpg

A No Man's Sky a Hello Games eddigi legnagyobb játéka, amiben egy teljes galaxis tárul elénk, ahol oda mehetünk és azt tehetünk, amihez kedvünk szottyan. Teljesen új világokat fedezhetünk fel, egyedik élővilágokat ismerhetünk meg és még az űrben is csatározhatunk. Nem csoda tehát, hogy a bejelentés óta szorosan tartja a program az érdeklődők figyelmét, most már csak az kell, hogy be is váltsa a hozzá fűzött reményeket.