• Gyűjtői kiadásban is megjelenik a Homefront: The Revolution 
  • A Goliath Edition egy távirányítású tankot tartalmaz
  • A csomag ára 159 dollár
  • Lesz Season Pass - a singleplayer kampányt bővíti
  • A kooperatív mód ingyenes kiegészítőket kap

A Deep Silver gondolt azokra is, akik nem elégednek meg a Homefront: The Revolution szimpla változatával, ugyanis gyűjtő kiadás keretében is megvásárolható lesz a program. Bemutatkozott a Goliath Edition, aminek legjobb része, hogy egy lekicsinyített méretű, távirányítású Goliath tankot tartalmaz. Ezen kívül egy 32 oldalas művészeti album, egy fém doboz, a Season Pass illetve a Revolutionary Spirit Pack is a miénk. Utóbbi exkluzív skineket és fegyvereket tartalmaz, amiket a játék kooperatív módjában használhatunk.

A Homefront: The Revolution Goliath Edition 159 dollárba fog kerülni, vagyis nagyjából 45.300 forintot kérnek el érte. 

homefront-the-revolution-goliath-edition.jpg

A Season Pass, vagy becsületes nevén, a Homefront: The Revolution Expansion Pass a kampányt fogja bővíteni, mégpedig egy évre elegendő tartalommal, az azonban még nem derült ki, hogy pontosan mivel, ezek mikortól és milyen gyakorisággal jönnek, és az sem, hogy a Season Pass önmagában mennyibe fog kerülni. A Deep Silver azt mondta, hogy erre majd később térnek ki.

Szó volt a játék kooperatív módjáról is, és megtudtuk, hogy ennek minden további kiegészítése ingyenes lesz. Ez új küldetéseket, fegyvereket, kihívásokat és módozatokat jelent, és erre szintén egy évig számíthatunk.

homefront-the-revolution-revolutionary-spirit-pack.jpg

Előrendelői extrák is vannak: aki már most lefoglalja az Európában május 20-án esedékes játékot, az megkapja a Revolutionary Spirit Packot, digitális vásárlás esetén pedig a Liberty Packot is, amiben két, ritka felszerelés lapul.