• Új trailerrel jelentkezett a Homefront: The Revolution, mely az Amerika vesztét okozó technológiai céget mutatja be
  • Homefront teszt

A Dambuster Studios által készített Homefront: The Revolution közvetlenül a 2011-ben megjelent első epizód történései után veszi fel a cselekmény fonalát, a helyzet pedig továbbra sem rózsás, hiszen a gazdaságilag összeomlott Egyesült Államok még mindig az Észak-koreai haderők elnyomását nyögi. No, de miként kapitulált az egyik leghatalmasabb ország a szuperfegyverekkel felszerelt KPA milícia előtt? Nos, a fejlesztők egy új trailerrel és a hivatalos honlapon megnyitott aloldalon mindent elárult a szerencsétlen végkifejlethez vezető események láncolatáról.

Történet szerint egy - az Apple-re felettébb emlékeztető - számítógépeket és mobiltelefonokat gyártó techcég, az Apex kiugró sikereket kezd el elérni, az új vezetés pedig úgy dönt, hogy beszáll a fegyvergyártásba is. Amerika a közel-keleten vívott háborúihoz az Apex találmányit és haditechnikáját hívja segítségül, amihez óriási kölcsönöket igényel a cégtől, ám miután az Egyesült Államok gazdaságilag a tönk szélére sodródik, megtagadja tartozásainak törlesztését. Az Apex a sikertelen tárgyalásokat követően úgy dönt, hogy a megvonja a katonai felszerelések utánpótlását az USA-tól, lezárja a hozzáférést a különböző technológiákhoz, és fennhatósága alá vonja az országot, amíg az ki nem fizeti tartozásait.

Persze a jövő sokkal jobban érdekel majd bennünket a májusban megjelenő Homefront: The Revolutionben, mint a múlt, hiszen feladatunk az ellenállás megszervezése lesz Philadelphiában, hogy pontosan kivitelezett gerillaakciók által visszafoglaljuk a város.