A Destiny lesz a Bungie következő évtizedének meghatározó játéka, ami egy óriási felfedezésre váró világot helyez elénk, gazdag történelemmel, rejtélyekkel és érdekes fajokkal. Mindezt egy MMOG-szerű körítésben fogjuk megkapni, ami azt jelenti, hogy folyamatos internetkapcsolatra lesz szükségünk, hogy élvezhessük a játékot, de nem lesz előfizetéshez kötve semmi.

A vasárnapi bemutatón a megjelenéssel kapcsolatban nem tudtunk meg semmit, így csak arra a korábbi szóbeszédre támaszkodhattunk, miszerint még idén meg fog jelenni a program, ám a kissé szűkszavú bemutató után, tudva azt, hogy az Activision a gazdasági előrejelzésében nem tüntette fel az idei évre a játékot, kérdésessé vált a pletykált megjelenés. Nos, a kiadó ma hivatalosan is megerősítette: a Destiny idén biztosan nem fog megjelenni.

Új megjelenési dátumot egyik fél sem adott, de valószínűnek tűnik, hogy 2014 első felében, de legkésőbb az ünnepi szezonban már a boltokban lesz a játék. A késés egyébként kilátásba helyezi azt, hogy next-gen konzolokra is megjelenhet a Destiny, de egyelőre csak a PlayStation 3-as és az Xbox 360-as kiadás a biztos.