• Két rejtélyes kép szerint idén jön a Call of Duty: World at War 2
  • A bemutató májusban lesz
  • A premier pedig november közepén
  • A Treyarch a játék fejlesztője

Mentrendszerűen idén is meg fog jelenni az új Call of Duty, ez nem is kérdés, amit viszont még nem tudni, hogy miről fog szólni a játék. Annyi biztos, hogy idén a Treyarch fejleszti a játékot, és ez két lehetőséget rejt magában, vagy folytatják a Black Ops vonalat, vagy visszatérnek a második világháborúhoz -- jelen pillanatban az utóbbi tűnik valószínűnek.

A napokban feltűnt két kép az Xbox One Reddit oldalon, és ha ezek nem hamisítványok, akkor májusban jön a World at War 2 bejelentése, majd november közepe környékén meg is jelenik a játék. 

call-of-duty-waw-2.jpg

Az első képen a morze-kód lefordítása után ezt a szöveget kapjuk: Presented by Xbox  10am PDT/ 1pm EST May 4th 2015. Ez lehet a bemutató időpontja, hiszen hagyományosan májusban szokta az Activision leleplezni a sorozat legújabb részét, és nincs okunk feltételezni, hogy idén ez másképpen lenne. A második kép egy sor megjelenési dátumot rejt, mégpedig a Black Ops 2, a Black Ops, a World at War és a Call of Duty 3 premierjeit, amelyek kisebb-nagyobb szórással, de mind november közepén jelentek meg. Végezetül a két kép kellős közepén szereplő római kettes egy megkezdett szál folytatására utal, ami ebben az esetben csak a World at War lehet.

Természetesen minden esély megvan arra, hogy mindez átverés, hiszen ezek olyan információk, amikkel egy kis logikus gondolkodással elő lehet állni.