Úgy gondoltuk, ideje lenne bemutatnunk, kit milyen munkaállomás vár otthon egy kemény munkanap után. Sorozatunkban igyekszünk majd megmutatni minden munkatársunk asztalát, valamint felteszünk nekik pár egyszerű kérdést ezzel kapcsolatban. Első prezentációnkat Chris tartja, lássuk, mi éktelenkedik az asztalán! 

Mi van a gépedben?

  • Coolermaster Silencio 650 ház, Elite Power 600 W tápegység
  • Gigabyte GA-Z97X-Gaming alaplap
  • Intel Core i5-4460 3.20 GHz processzor
  • Gigabyte GTX970 4 GB videokártya
  • 2x4GB HyperX 4GB Fury DDR3 1600 MHz memória
  • HyperX 240 GB Fury SSD
  • SEAGATE Barracuda 2 TB
  • LG W2363V monitor

Mi a legérdekesebb komponens a felszerelésedben?

Nem olyan érdekes, de van egy Sharkoon Xtatic 5.1-es fejhallgatóm, amit imádok. Amióta megvan, minden játékot más élmény játszani, egészen döbbenetes pluszt ad a sztereó hangzás után az 5.1. Ezen kívül talán a billentyűzetem érdekes, ami csupán 3000 forint volt, mégis teljesen meg vagyok vele elégedve. Egészen addig, amíg le nem megy a nap, mert utána már nem látom, hogy hol vannak rajta a gombok.

Mi az, ami mindig ott van a kezed ügyében?

Egy nagy pohár víz. Egy bazinagy söröskorsóból iszok folyamatosan, hogy elkerüljem a kiszáradást, amitől mindig is féltem. Ezen kívül igyekszem távol tartani magam minden mástól, hogy minél többször kelljen felállni a géptől, hogy "mozogjak" is egy keveset.

Mivel játszol most, és milyen játékok vannak telepítve a gépeden?

Most épp a Pillars of Eternityt nyüstölöm felváltva a World of Warcrafttal, de rengeteg játék van még a gépemen, hátha egyszer azokat is betöltöm. DotA 2, Titanfall, Battlefield 4, Battlefield: Hardline, Elite: Dangerous, Star Citizen, Dragon Age 3, stb. Igaz, ezeknek a fele csak azért van fent, hogy megnézzem, elindulnak-e végre az új konfigurációmon (igen, a gépemet nemrég cseréltem le erre), de azért remélem, egyszer lesz időm mindent végigjátszani, amit szeretnék.

Mi a kedvenc játékod, és miért az?

Ez fogas kérdés. Talán a World of Warcraft, mert azzal töltöttem el eddig a legtöbb időt, és mindig imádok elveszni benne. Aztán ott a DotA 2, amibe már legalább 1200 órát beleöltem, de mostanában annyira széthullott a csapatunk, hogy inkább hanyagoljuk azt, és áttértünk a Heroes of the Stormra. Ha nagyon választanom kéne, akkor a World of Warcraftra szavaznék, de nálam igazából nincs kedvenc. Túl sok jó játék van ahhoz, hogy ki tudjak választani egyet.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!