Mi PC-sek köztudottan szeretünk moddolni, a határokat feszegető vexal nevű Youtuber azonban gondolt egyet, és pirítóssütő után most a Porsche 911-esén bírta működésre az id Software örök klasszikusát, amelyről amúgy is köztudott, hogy bármin elindul. 

Mivel a felsorolt szükséges eszközök mindegyikéből kell hogy legyen elfelkvőben minden valamirevaló háztartásban, ezért ha szeretnéd utána csinálni, nincs más teendőd, mint beülni a Porsche 911-esedbe (figyelem, más Porschéval egyelőre nincs tesztelve!), becsattintani a pendriveot rajta a kocsid alvázszámát tartalmazó egyetlen fájllal, gyújtást adni, majd amikor ennek hatására a számítógép elindul debug módban, dugd be a Doom lemezt a CD lejátszóba, és már játszhatsz is!

Az irányítás kormánnyal, gázpedállal, sebváltóval és dudával történik, és a látottakat természetesen teljesen logikus észérvek is alátámasztják, hiszen ma már simán tart ott a technológia, hogy egy kocsi fedélzeti számítógépét használhatod ugyanúgy, mint az asztali PC-det, az pedig, hogy az autó irányítása egybeesik a számítógépek irányításával, a gyártás során történő szimulációs tesztek mellékhatása. 

Az életveszélyes móka sajnos, vagy inkább szerencsére nem több egy zseniálisan összerakott paródia videónál, de azért valljuk be: ha valóban lehetne az autód dudájával lőni a Doomban, nehezen állnád meg a kipróbálását, nem igaz?

Ha a sajátos műfaj felkeltette az érdeklődésedet, azt is megnézheted, ahogy vexal egy korábbi videójában pirítóssütővel Doomozik.