A Fallout 4 elérkezett az utolsó DLC-jéhez, ezzel lezárul ennek a játéknak az érája, a Bethesda ezután új projektbe fog. Ám a Nuka-World nem töltődik le automatikusan, annak ellenére sem, hogy része a Season Passnak. Ami annyiból bölcs döntés, hogy a játék például PS4-en 5,3 GB-ot nyom, úgyhogy nem biztos, hogy mindenki azonnal rá akarná vetni magát. Szóval, hogyan is szerezheted be a Nuka-World példányodat, és veheted rá gépedet, hogy elismerje annak licencét.

  • Először is, győződj meg arról, hogy a legfrissebb patch van a játékodra telepítve. Ha nem, telepítsd! Fontos, mert az utolsó patch készíti fel a játékot a DLC-re.
  • Ha ez megvan, meg kell keresned Nuka-Worldöt. A Steamen és az Xbox Live-on természetesen a Fallout 4 áruházi oldalán lelheted meg. A PSN-en egyszerű, ha begépeled a keresőbe, hogy Fallout 4 és már ott listázni fogja a Nuka-Worldöt.
  • Ha a DLC települt, indítsd el a Fallout 4-et, és a főmenüben pislants rá az add-ons szekcióra. Ha a Nuka-World nincs ott a listán, próbált újraindítani a rendszeredet és ellenőrizd az internetkapcsolatot.

Ha minden jól megy, a játékba lépve csak el kell kezdened az All Aboard című küldetést, amit egy új rádiófrekvenciával hozhatsz be. Elvileg az új freki azonnal befogható, amint betöltődött a játék, akár mentett állásból is.

És amíg a DLC települ, addig nézzétek meg ezt a videót, amiben a fejlesztők mesélik el, miért is lesz érdemes Nuka-Worldbe látogatni, ami sokkal nagyobbnak ígérkezik, mint Far Harbor. Ha összegezni kéne, akkor azt mondhatnánk azért, mert a raiderek lakta vidámpark sok-sok mókát ígér. Zombilövészet, szörnysimogató, hullavasút, stb.