A Konami és a Sony a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain megjelenése alkalmából egy különleges termékcsoportot ad ki, melybe bele fog tartozni többfajta Walkman, Sony tablet és telefon is.

Kezdjük mindjárt a 128 giga háttértárral rendelkező Sony Walkman-nal, melynek hátoldalán egy különleges, vésett Outer Heaven logo található, illetve tartalmazni fogja HQ minőségben a Snake Eater zenei témát, továbbá a Sins of the Father, Heaven's Divide, Quiet's Theme és négy másik zenei számot. Hogy ne legyen unalmas, négy Megal Gear Solid 5 háttérkép közül lehet kiválasztani, hogy mi legyen a kijelzőn. És hogy ennek a szépségnek mennyi lesz az ára? Kapaszkodjatok meg! 140 ezer jen, ami 1140 dollár! Ennyiért ajándék, igaz?

A Metal Gear Solid témájú Walkmannak lesz egy kisebb verziója is, 32 gigás háttértárral, melyen rajta lesz a Sins of the Father és a Quiet's Theme zene. Ennek az ára csak 230 dollárnak megfelelő jen. A tabletek a Z3 és Z4 sorozat MGSV verziói lesznek, rajtuk az előző zenékkel, egy digitális művészeti albummal, 1000 jennyi kuponnal, melyet MGS regényekre lehet elkölteni, és mellette mindegyik csomag tartalmazni fog egy tokot. A Z3 tablet ára 450 dollárba, a Z4 tablet ára 680 dollárba, illetve annak megfelelő jenbe fog kerülni.

A galériában láthattok képeket a termékekről, melyeket szeptember elejétől lehet megvásárolni, a Sony Walkman azonban csak szeptember végén kerül a boltokba.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!