A Sony bejelentése óta nem igazán hallhattunk túl sokat készülő MMORPG-jükről, az EverQuest Nextről. Pedig ki vagyunk éhezve az információkra, hiszen nagyon ígéretesnek tűnt a játék, ugyanis a rombolható környezet és a sok-sok izgalmasnak tűnő rendszer egészen egyedi program képét festette elénk.

A sok újdonság közé tartozik az EverQuest Landmark nevű külső program is, amit még a játék megjelenése előtt szeretne kiadni a Sony. A program lényegében egy összetett építőmodul lesz, olyasmi, mint a Minecraft, annyi különbséggel, hogy nemcsak egyforma méretű kockákat pakolhatunk egymásra. Az EverQuest Landmarkban lényegében bármit elkészíthetnek majd a játékosok, legyen szó akár egyszerű ablakról, ajtóról, házakról, vagy akár kastélyokról. A készítők terve egyébként az, hogy ezeket a "tárgyakat" a felhasználók betehetik majd egy áruházba is, ahonnan az EverQuest Next játékosok megszerezhetik azokat -- némelyiket pénzért, sokat természetesen ingyen is. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Holnap pedig újabb élő közvetítésben mutatják be nekünk az EverQuest Landmarkot a készítők, ahol ezúttal bemutatkozik a bányászat is. A közvetítést itt követhetitek majd, ahol egyébként megnézhetitek a november 13-i adást is. A műsor vendégei lesznek: Colette "Dexella" Murphy közösségi menedzser, Terry Michaels vezető producer, és Emily "Domino" Taylor producer.