Mivel épp január 1-je van, és a Guru-csapat épp részegen heveri ki a tegnapi bulit keményen dolgozik a friss számon, úgy gondoltuk, egy kis vicces-aranyos-nosztalgikus visszatekintéssel fogjuk kezdeni a 2015-ös esztendőt. Vágjunk is bele!

2014 igen mozgalmas év volt a Gurunál. Januárban a Nagy 2013 Decemberi Kajakóma néven híressé vált, pokolian szörnyű tömegkatasztrófát követő napokban indult a munka, hogy kész legyünk az első számmal, ami egyébként mindig hatalmas véráldozatok árán szokott csak sikerülni (bár Chris már két éve nem áldozhat kecskét az irodában, mert túl nagy mocskot hagy maga után). Erről az időszakról nincs kép, jobb is, nem voltunk vállalható állapotban. Aztán egyszercsak beköszöntött a tavasz, és vele a PS4. Chris a lenti fotón épp a saját PS4-ét készül kihajítani az ablakon. Vagy csak túl sok csokit evett, és azt hallucinálja, hogy egy hatalmas csokiszökökút bekapcsológombja felé nyúl. Sosem derül ki már.

Chris és a PS4

Nem sokkal később a Guru különítménye a Szent István Bazilika előtti téren segédkezett felállítani a világ legmagasabb LEGO-tornyát. Az alábbi fénykép is akkor készült -- nem, nem nyár van, és nincs 40 fok, csak április, és picit csípős az idő, de a kemény meló befűt az igazi jómunkásgamernek!

PC Guru Lego torony

Májusban komoly előkészületek után végre elindult a PC Guru Webshop, mely azóta is teljes gőzzel dübörög!

Még mindig tavasz volt, amikor Bate elkövette ezt a gerilla-fényképet. Egy Ezzel játszunk-videót rögzítünk Chrisszel, de hogy pontosan mit, arra már nem emlékszem, se én, se ő -- ne kérdezzétek, sok volt a tojáslikőr a tegnapi napon!

Ezzel játszunk...

Viszont ha már Ezzel játszunk: a tavalyi év második legnépszerűbb PC Gurus videója a Gang Beasts nevű förmedvényről készült, amiben Chris betett engem, Chochót, egy kukába. Nyugi, azóta a való életben is revansot vettem, HAHAHAHA!!! Viszont a nosztalgia kedvéért nézzük meg újra a felkavaró jeleneteket!

És hogy mi volt az első számú videó? Hát... azt hiszem, ide felkonf sem kell. Katt!

A nyár viszonylag nyugisan telt a Gurunál. Tényleg nem történt semmi különös, mármint azon túl, hogy a magazin meghódította a Pyramide Vincent 4215 méter magas csúcsát. A képet köszönjük Árvai Kristófnak!

Árvai Kristóf: A hegymászó Guru

Augusztusra kicsit felpezsült az élet a szerkesztőségben, lévén rettegett rabszolgahajcsárunk szeretett főszerkesztőnk, Bate eltávozott közülünk... hogy máshol dolgozzon, természetesen! Ezt a képet készítettük róla utoljára, aztán Chris elkaparta... izé, szóval átment az Origóhoz, ahol mostanában többek között a Trónok harca női szereplőiről ír kiváló, gazdagon illusztrált cikkeket, férfitársaim legnagyobb örömére. Innen is boldog új évet neki!

Bate

Bate-et a főszerkesztői székben wilson kollégánk váltotta, akiről két dolgot érdemes tudni: az első, hogy hatalmas David Hasselhoff rajongó, a második pedig, hogy akkora gamer, amekkora nincs még egy -- nem szó szerint persze, a testi méreteivel minden oké, épp csak a világ összes játékát ismeri, próbálta, végigjátszotta, imádta/utálta. Természetesen neki is nagyon boldog új évet!

David Hasselhoff

Én a magazin hardverrovatába törtem be szeptembertől, hogy megingathatatlan újságírói erkölcseimet latba vetve a világ legelfogulatlanabb, legtökéletesebb, legszínvonalasabb, legmegbízhatóbb, legkevésbé megvehető... jaj, izé, hát ez a kép meg honnan került ide!? #gamergate

gamergate

Hardveresként átültem wilson régi helyére, Chris mellé. Ő nem nagyon szól hozzám, de remek hallgatóság.

Chris

Októberben készült az alábbi gyöngyszem, wilson telefonjával. A címe "A magányos tördelő", és a grafikusunkat, Petit ábrázolja, valamikor hajnalban, egy lapzárta alkalmával. Nyugi, néha kiengedjünk enni-inni-pisilni is!

A magányos tördelő

Az év végének legnagyobb durranása kétség kívül a PC Guru Show volt, ahol sok munkatársunkkal először találkoztunk személyesen is. JohnBart rájött, hogy Obo még nála is magasabb, Dzséjt pedig néha csak pislogott, hogy ki ez a sok eszelős körülötte PC Gurus pólóban. Alant egy teljes galéria áll rendelkezésetekre a rendezvényről, melynek felvételeit Szücs Péter és Pasku Csaba készítették. Összefoglalónkért katt!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

És ha már PC Guru Show, akkor a mihez tartás végett: a lenti képen mellettem DreamerInstinct áll, aki nem Lor.

Chris mellett pedig bizony Lor áll. Learn the difference!

Na, ez lesz az utolsó show-s kép, ígérem, de ezt nagyon szeretem. JohnBart, Obo, Miguel és Chris zavartan nevetgélnek valamint, viszont sosem jöttem rá, hogy min. Szerintetek?

És végül, de nem utolsósorban alant láthatjátok a legfrissebb Ezzel játszunk-videót, amit karácsonyra készítettünk nektek.

Sok ünnepi bolondsággal kívánunk nagyon boldog új esztendőt! 2015-ben is a Guru legyen veletek!