Az Activision és a Sledgehammer Games tegnap este bemutatta a világnak a Call of Duty Advanced Warfare gyűjtői kiadását, az első dolog pedig, ami szembetűnik, hogy ezúttal nincs olyan variáció, amihez egy durva tárgy, mondjuk egy kisautó vagy éjjellátó szemüveg járna -- teljesen szokványos, vagyis inkább unalmas, amit ezúttal megvehetünk.

Abban az esetben, ha nem elég az alapjáték, akkor összesen három extra verzió közül lehet választani, amelyek természetesen rendre egyre drágábbak. A sort az Atlas Limited Edition kezdi 80 dolláros árcédulával, ezt követi a Digital Pro Edition 100 dollárért, s végül ott van a 120 dolláros Atlas Pro Edition. A közös nevező ezekben az, hogy mindegyik tartalmazza az Atlas Digital Content Pack névre keresztelt csomagot, amiben két fegyver (Bal-27 AE Assault Rifle, Atlas 45 AE Pistol), egyedi Atlas exoszkeleton, sisak és névjegykártya, öt ellátmány, benne fegyverekkel, valamint egy token, amivel a kampány során hamarabb fejleszthetjük a külső csontvázunkat. Mindezen felül valamennyi kiadás magába foglalja az Atlas Gorge multiplayer pályát, ami a Call of Duty 4: Modern Warfare Pipeline arénájának modernizált változata. A Digital Pro Edition és az Atlas Pro Edition tartalmazza a Season Pass hozzáférést is.

call-of-duty-advanced-warfare-atlas-pro-edition.jpg

Ezek voltak a digitális tartalmak, de mi van a kézzel fogható matériákkal? Nos, a válasz az, hogy abból nem sok van, ugyanis egyedül az Atlas Limited Edition és az Atlas Pro Edition nyújt ilyet, de ezektől sem dobunk egy hátast, ugyanis mindösszesen egy fémdobozról és a játék zenéjéről van szó extraként.

call-of-duty-advanced-warfare-atlas-limited-edition.jpg