Az inFAMOUS első része még 2009-ben jelent meg kizárólag PS3-ra a Sucker Punch fejlesztésében, és idén nyáron (konkrétan június 10-én) érkezett meg a folytatás, amely lényegében ott veszi fel a fonalat, ahol az első rész annak idején befejeződött. Főhősünk ismét Cole, aki az előzmény főellenfelének legyőzése után új városba (New Marais) "költözik", hogy ott készüljön fel a korábban megjósolt hatalmas veszedelemmel szembeni küzdelemre.

Az inFAMOUS 2 mondhatni tökéletes folytatás, a fejlesztők nem kívánták megreformálni a játékot, inkább minden elsőre is kiváló játékelemet még tovább csiszoltak. Új helyszín, új szereplők, új képességek, még praktikusabb irányítás, még élvezetesebb akciók, még több rombolás. Bővebben a közel 11 perces videobemutatónkban:



A videónk természetesen ezúttal is megtekinthető HD felbontásban a YouTube-on. Sőt, ha kíváncsiak vagytok további érdekességekre az inFAMOUS 2-vel kapcsolatban, akkor látogassatok el a WE Collect Games oldalra, ahol külön posztot találhattok a játék sajtóverziójáról, illetve az egészen különleges gyűjtői kiadásról, a Hero Edition-ről.