Manapság újra menő dolog szimulátorokkal játszani, a Surgeon Simulator 2013 és a Goat Simulator után pedig itt egy újabb őrület: az ingyenes Tree Simulator 2013-ban egy fa bőrébe bújva élhetjük át a természetes nyugalmat. Mert hát fának lenni olyan nagyszerű, hogy nagyon.

A Tree Simulator 2013 olyan fantasztikus ígéretekkel kecsegtet, mint élethű erdei hangok, több irányból fújó szél, és persze sok-sok egyéb fa, akikkel osztozhatunk a falét élményében. Természetesen hű szimulációról van szó, így viszonylag kevés dolgot csinálhatunk -- mármint azon túl, hogy állunk az erdő közepén és masszívan fotoszintetizálunk. Izgalmas, nem igaz? Íme egy kis gameplay-videó, csak hogy tudjátok, mit várhattok.

És a végére még egy zseniális zeneszám, ami segít tisztába tenni pár kérdést a játék témaválasztásával kapcsolatban. Legalább olyan pihent alkotás, mint a Tree Simulator 2013, így segít felkészülni a játékra -- ne feledjétek, egy igazi fa évtizedekig, sőt, évszázadokig áll a helyén, ha elég hitelesen akartok játszani, hosszú ideig nem mozdulhattok a géptől!

TREE SIMULATOR 2013 INGYEN JÁTÉK LETÖLTÉS