Kapcsolód cikkek:

Frissítés: azóta kiderült, hogy a Microsoft nyílt hétvégét tart az Xbox Live felhasználóknak, ezért megnyitja nekik az online játék lehetőségét. Ennek keretében tették részben ingyenesen játszhatóvá a Borderlands: The Handsome Collectiont - vagyis csupán az Unlock Bundle tölthető le -, és az egész csak október 30-áig tart.

Eredeti sztori: Minden előjel nélkül a mai napon ingyenessé vált Xbox One-on a csak konzolokra megjelent, a Borderlands 2-t és a The Pre-Sequelt tartalmazó The Handsome Collection. Az okokat nem ismerni, de a tény az tény: bárki egyetlen kattintással megszerezheti e két remek játékot tartalmazó gyűjteményt. Csak el kell érte zarándokolni a Microsoft boltjába, azt klikk, és máris a tiétek a csomag Xbox One-on.

Lehet, hogy ingyenes hétvége lesz, csak elfelejtettek szólni róla, de az is lehet, hogy egy bug vagy emberi tévedés az oka. Akárhogy is, a Microsoft konzol tulajdonosai használják ki az alkalmat, és reménykedjenek benne, hogy ha egy hibáról van szó, nem veszik el az ingyen szerzett portékát.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!