Miután a legújabb Mortal Kombat megjelent PC-re, benne volt a pakliban, hogy a NetherRealm Studios friss programja, az Injustice: Gods Among Us is kap egy átiratot. Nos, a hivatalos bejelentés ma végre megtörtént, s akárcsak az MK esetében, ismét mi, személyi számítógépen játszók jártunk jól, hiszen minden kiegészítő tartalmat díjmentesen kapunk meg, ráadásul az egész csomag nyomott áron érkezik.

A ma leleplezett, Európában november 29-én megjelenő Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition az alapjáték mellett 120 dollárnak megfelelő letölthető tartalmat rejt magában, de a kiadó mindösszesen 50 dollárt kér a PC-re írt változatért, illetve 40 dollárt a végre formálisan is bejelentett PS Vita portért -- ennél kicsit drágább lesz Xbox 360, PS3 és PS4 platformra megvenni a játékot, egészen pontosan 60 dollárt kell majd fizetni. És bár a sajtóközlemény nem tesz róla említést, a brazil korhatár-besorolással foglalkozó hivatal az Xbox One és Wii U verziókat is közzétette a honlapján a most bejelentett platformokkal együtt, tehát nagy a valószínűsége annak, hogy ezekre a platformokra is befut az Ultimate Edition.

A bónuszként érkező extra tartalmak között Lobo, Batgirl, General Zod, Martian Manhunter, Zatanna és Scorpion szerepel, de jön még több mint 30 alternatív kinézet és 60 S.T.A.R. Lab küldetés is.

Az Injustice: Gods Among Us PC és PS4 átiratát a High Voltage csapata készíti, Vitára pedig az Armature Studio dolgozik. Természetesen a Sony nextgen gépén támogatott lesz a felvételek megosztása és a meccsek közvetítése, illetve kezeli a periféria egyedi gépességeit, Vitán lesz multiplayer, érintőképernyőre optimalizált minijátékok és minden más, amit egy átirattól elvárhatunk, s noha a PC-s verzió részleteiről nem volt konkrétan szó, várhatóan nem szúrják el, hiszen a Mortal Kombattal kapcsolatban sem panaszkodtak sokan (a PC Guru sem), melyet szintén a High Voltage portolt.

injustice-gods-among-ultimate-edition-pc.jpg