• Új trailert kapott a LEGO Jurassic World
  • A PSN és Xbox Live előrendelők extra DLC-t kapnak
  • A Jurassic Park Trilogy Pack #1 PS4 és PS3 exkluzív lesz
  • A Jurassic Park Trilogy Pack #2 Xbox One és Xbox 360 exkluzív lesz
  • Mindkét DLC megvásárolható lesz a megjelenés után, feltehetően minden platformra

A LEGO Jurassic World új trailerében VIP utazáson vehetünk részt, megnézhetjük a park építményeit, és láthatunk olyan új dinoszauruszokat, mint az Indominus Rex és a Mosasaurus. Egyik-másik jelenet amúgy a mozifilm trailereit idézi, természetesen legósított formában.

Emellett kiderült, hogy akik előrendelik Xbox Live-on vagy Playsatation Networkon a LEGO Jurassic Wolrdot június 12-ig, azok ingyen DLC-ben részesülnek. PS3-ra és PS4-re a Jurassic Park Trilogy Pack #1 jár, ebben megtalálható lesz egy dínó idomár, a harmadik filmből ismerős Eric Kirby és az apja Paul, valamint egy állatirányító jármű. Xbox 360-ra és Xbox One-ra pedig a Jurassic Park Trilogy Pack #2 lesz exkluzív, ennek tartalma egy Jurassic Park helikopter pilóta, Lex és Tim, valamint Malcolm kocsija, amit San Diegóban használt a T-rex kergetés során.

A két DLC a megjelenés után megvásárolható lesz 0.79 fontért, azaz nagyjából 340 forintért. A LEGO Jurassic World a film amerikai premierjének napján, június 12-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, Xbox 360-ra, PS4-re, PS3-ra, Wii U-ra és 3DS-re.