A Zone of Enders HD Collection Xbox 360-as és PS3-as lemezei egyaránt tartalmazzák a Metal Gear Rising: Revengeance demóverzióját, mely nyilvánosan januárjában válik elérhetővé Xbox Live-on és PSN-en. A bejelentés minden régiót érint, igaz, napra pontos dátumot egyelőre nem tudunk mondani. Csak az biztos, hogy a teljes változat február 22-én kerül boltokba, kizárólag konzolokra (a korábban pletykált PC-s változatot még mindig kérdéses, reméljük a legjobbakat).

A Metal Gear Rising: Revengeance csak szegről-végről kánoni az MGS-világban. Főszereplője a zöldfülű ügynökből kibernindzsává avanzsált Raiden, aki semmi perc alatt dob a levegőbe egy Metal Geart, hogy aztán katanájával miszlikbe aprítsa -- hát izé, Snake kalandjaiból máshogy emlékszünk ezekre a tömegpusztító fegyverekre, de hát változik a világ, meglátjuk, mi sül ki a hack 'n' slash megközelítésből.

A Metal Gear sorozat mostanában komoly burjánzásnak indult: jövőre várható a Rising mellett a Metal Gear Solid: Ground Zeroes című felvonás is, és a VGA-n leleplezett The Phantom Pain is közeleg, akármi is legyen az. Ki melyiket várja legjobban?